Bampidano jurken

dinsdag, maart 5th, 2013. Opgeslagen onder: Bampidano

Dat het goed gaat met de Nederlandse modebranche op het gebied van jurken en jurkjes blijkt maar eens te meer. Ook Bampidano jurken komen helemaal van eigen mode. Het merk bestaat al meer dan 10 jaar en de collectie wordt binnen het bedrijf zelf gemaakt. Ontwerpster Liliane Heijmerink zet zich hier met hart en ziel voor in. En die toewijding komt tot uiting in de collectie van Bampidano jurken.Bampidano heeft een geheel uitgewerkte collectie, maar het heeft ook een basic lijn die opgesierd worden door enkele leuke details. De jurken van Bampidano kenmerken zich niet alleen op het gebied van uitstraling, design en kwaliteit, maar zijn ook nog eens prima betaalbaar. Dat is waarschijnlijk ook één van de redenen dat steeds meer winkels en webwinkels in Nederland het merk opnemen in het productaanbod. En Bambidano jurken veroveren ook Europa stap voor stap en is inmiddels ook verkrijgbaar in enkele kinderkledingwinkels in Frankrijk.

Bambidano jurken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo zijn er de basiskleuren wi, zwart en blauw, maar ook vrolijke en felle kleuren worden verwerkt in de verschillende jurkjes. Daarnaast zijn er tevens leuke motieven als strepen en stippen. Bampidano wordt als merk inmiddels ook ontdekt door de grotere winkelketens en is bijvoorbeeld verkrijgbaar via Duthler. De Bampidano jurken zijn daar verkrijgbaar in de winkel, maar zijn ook te bestellen via het internet.

Vanwege de mogelijkheid om eindeloos te combineren met de kinderkleding van Bampidano en de betaalbaarheid van het merk zal de populariteit van Bampidano in de toekomst waarschijnlijk toenemen. U zult dus nog lang van Bampidano jurkjes kunnen genieten.

Reageer